Organizata Jo Fitimprurëse

Jeni në krye të një lëvizje sociale ose një organizate jo fitimprurëse dhe dëshironi ti jepni më shumë zë kauzës që mbështesni?

Tek ne do të gjeni një çmim special në varësi të rolit të organizatës tuaj.

Na kontaktoni dhe na tregoni diçka mbi misionin/organizatën tuaj dhe së bashku do të gjejmë zgjidhjen ekonomike që i përshtatet më shumë buxhetit tuaj.