Faqe Interneti Për Restorante

Faqe interneti per bar restorantJeni pronari i një restoranti dhe ende nuk keni krijuar një faqe interneti për restorantin tuaj ? Plus355 vë në dispozicionin tuaj një ofertë eskluzive për krijimin e një faqe interneti për lokalin tuaj, me një çmim tepër konkurues.

Restoranti juaj, sado luksoz dhe modern të jetë, nëse nuk është i pranishëm në internet ka shumë pakë shanse që të ketë suksesin e merituar. Ne kemi ideuar për ju një paketë të kompletuar për ti dhënë lokalit tuaj rëndësinë që ai meriton. Në këtë mënyrë klientët tuaj mund t'iu gjejnë në çdo kohë, të konsultojnë menunë e restorantit tuaj kudo që ndodhen, të kryejnë rezervime dhe të sugjerojnë restorantin tuaj tek miqtë e tyre. Gjithashtu me shërbimin tonë restoranti juaj do të jetë i pranishëm edhe në motorët e kërkimit për të mos humbur kështu asnjë klient të mundhsëm.

Oferta për krijimin e faqes së internetit për restorantin tuaj përfshin:

  • Regjistrimi i emrit (shëmbull: www.Restoranti-im.al)
  • Përshkrimi i aktivitetit
  • Menuja e restorantit
  • Galeria me foto dhe video
  • Formulari për prenotime
  • Vendodhja në hartë
  • Lidhje me rrjetet sociale
  • Adres emaili profesionale (shëmbull: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )
  • Kontaktet

Kjo ofertë është e vlefshme edhe nëse keni një faqe dhe dëshironi ta modernizoni atë. Oferta jonë është nga më ekonomiket në treg, dhe shërbimi jonë është nga më cilësorët. Mos humbni kohë, na kontaktoni për një këshillim falas.