Faqe Interneti Falas

Krijo Faqe Interneti Falas

Krijimi i një faqe interneti nuk është një proçes shumë i komplikuar, në shumicën e rasteve mjaftojnë njohuritë bazë në programim, doza e duhur e fantazisë dhe mund të filloni nga puna. Megjithatë nëse një nga faktorët e mpsipërm ju mungon, ose thjesht nuk keni kohën e duhur në dispozicion, atëhere zgjidhja e duhur është që t'ia besoni krijimin e faqes tuaj një kompanie që merret me krijimin e faqeve të internetit. Por sa kushton të krijosh një faqe interneti ? Kjo pyetje nuk mund të marri një përgjigje direkte, pasi si fillim duhet analizuar lloji i faqes, materiali që nevoitet për faqet e saj dhe disa detaje të tjera që ndryshon nga faqja në faqe. Megjithatë, nëse jeni të bindur se faqja që keni vendosur të krijoni do të ketë potencial të madh dhe është një faqje që do të ketë shumë vizita, ne të plus355 do e krijojmë atë falas. E vetmja kosto që do të keni është ajo e mirmbajtjes (hosting) e cila për faqet profesionale është 10 euro në muaj.

Mos hezitoni të na kontaktoni për të pasur më shumë informacion rreth kësaj mundësie, stafi jonë do të jetë në dispozicionin tuaj për t'iu ofruar të gjitha informacionet për të cilat keni nevojë. Gjithashtu mund të na kontaktoni edhe nëse keni krijuar një faqe dhe ajo nuk shfaqet gjëkundi në motorët e kërkimit,  vendosja e faqes në google është një nga shërbimet që do gjeni tek plus355.